|
|
-
son 2-3 gündür mesaj patlaması yapan başlık.o kadar çok üstteki hakkında yorum yapılıyor ki belli bir süreden sonra mesajların tekrar ettiğini görebilirsiniz...başka konular da var,onların hatrı kalıyor.arkanızdan ağlarlar bak...
-
Ya zamanın boş olmasından sıkılıp zaman geçirmek isteyenler,ya sınav zamanı gelmiş olup yine sıkılan tıpzedeler ya da kötü amaçla kullananların birleştiği forum oyunu

-
kötü amaçla kullanan kripto sınavdan bunalan ben zamanın boş olmasından sıkılan da bgn finali biten kişi oluyor sanırım

-
6 değişik şekilde düzenlenebilir fakat kötü amaç uğruna olanı ben ve kripto yapmadığımıza göre ya kripto sınavdan sıkılmış veya zamanı boş ya da ben . Gerisini getirmiyorum

-
sıkıldıgın zaman degişik insanlar tanıdıgın bir oyun

-
benim okumaktan sıkıldığım,insanların yazmaktan sıkılmadığı oyun...
oyun bir süre sonra cenaze namazında olduğumuz hissi vermekte ,yorumlar iyi bilirdikten öteye gidememektedir... 
-
RaJa'ya katılıyorum,cenaze hissi vermekte daha çok

-
Artık yazmaktan sıkıldığım, bir noktadan sonra tekrar eden ve genelde aynı kişiler hakkında yorum yapılan oyun.
-
bana yorum yapan herkesin 'admin olmak isteyen biri' diye baştan savma bi cevap vermesi hasebiyle katılmaktan hoşlanmadığım bi oyun

-
bir defa can sıkıntısı uğruna girdiğin için sürekli yanıtladığın konulara gelen cevaplar kısmında yer alan ve bu yüzden insanı delirten oyun
|